Er du ensom eller kender du måske en der er ensom?

fdv3

Ensomheden rammer flere og flere danskere

Det er desværre en trist kendsgerning, at flere og flere danskere føler sig ensomme. I takt med at folk spenderer mere og mere tid foran en skærm, så ender rigtig mange mennesker ofte med at føle sig socialt afskåret. Før i tiden var arbejdspladsen også et vigtigt sted for folk at få lidt socialt samvær, men dette er efterhånden også ved at ændre sig, idet flere og flere folk faktisk vælger at arbejde hjemmefra. Konsekvensen af alt dette er, at ensomhed nu er et rigtigt stort samfundsproblem, men der er faktisk visse ting du kan gøre for at komme ensomheden til livs – både hvis du selv er ensom, eller hvis du gerne vil hjælpe en der er ensom. Læs videre her.

Venner og ensomhed

Højtiderne er især vanskelige

I løbet af året er det ofte nemmere at ignorere den snigende følelse af ensomhed, der selvfølgelig ikke føles alt for rart; men det viser sig dog, at det kan være nærmest umuligt ikke at mærke ensomheden i forbindelse med højtider, såsom f.eks. julen. Det er derfor rigtigt vigtigt, at du gør hvad du kan for at bekæmpe din ensomhed – på alle tidspunkter af året.

 

 • Tal med andre om din ensomhed: første skridt er at indrømme, at man rent faktisk er ensom. Begynd derfor din kamp med at kalde en spade en spade. Fortæl andre rent ud, at du er ensom.
 • Vær modig: for at kunne indrømme overfor andre at du er ensom, så kræver det en pæn portion mod, og det er vigtigt, at du tager det første skridt.
 • Finde et venligt øre: dette kan enten være en sød person i din omgangskreds, eller hvis dette ikke er muligt, så kan du med fordel henvende dig hos en af de mange organisationer, der netop har til formål at hjælpe ensomme med at opnå en forbindelse med andre.

Ensomhed og hjælp

Hvis du vil hjælpe en der er ensom

Hvis du er et af de fantastiske mennesker, der har hjertet på rette sted, og gerne vil hjælpe andre med at bekæmpe ensomheden, så er det med at gøre en indsats. Vær opmærksom, når du bevæger dig i byrummet, og henvend dig hvis du mistænker nogen for at være ensomme. Hvis du er rigtig ambitiøs, så kan du også være igangsætter, og måske arrangere en social sammenkomst, hvor ensomme kan komme hinanden ved. Dette kunne f.eks. være at leje lokaler til en juleaften for ensomme, rejser med kulturelt formål eller måske blot en månedlig biograftur med en god middag.

4 thoughts on “Er du ensom eller kender du måske en der er ensom?

 1. Купить игры +на xbox +one ключи активации Ключевая игровая цель в игре SIMS 4 – сыграть жизненную ситуацию. + https://plati.market/itm/ea-sports-ufc-3-us-xbox-one-key/2892265
  купить игры +на xbox +one+ https://vk.com/public195417980
  купить игры xbox store+ https://plati.market/itm/dirt-rally-2-0-game-us-xbox-one/3008085
  Grand Theft Auto V / GTA 5 XBOX ONE Цифровой Ключ
  Resident Evil 3 Xbox One Key
  The Crew 2, F1 XBOX/PC+present
  Diablo III: Eternal Collection Xbox One
  Wolfenstein II: The New Colossus
  Thief XBOX ONE Цифровой ключ
  DARK SOULS™ III Xbox
  MORTAL KOMBAT 11 XBOX ONE X/S
  Dying Light:The Following – Enhanced XBOX ONE
  GOOGLE PLAY US 15$
  iTUNES GIFT CARD – $10 (USA)+подарок
  Steam Turkey 50 TL Gift Card Code(FOR TURKEY ACCOUNTS)
  Avast! internet security/ Premium Security
  Vampyr XBOX ONE ключ+подарок
  AVG TuneUp 1 ПК 1 год
  Serious Sam Collection XBOX ONE ключ+ПОДАРОК
  Project CARS 2 XBOX KEY (XBOX ONE) КЛЮЧ
  Netflix Турция Подарочный код 75 TL
  The Elder Scrolls Online (XBOX ONE)
  World War Z – Game of the Year Edition XBOX/ КЛЮЧ
  Sniper Elite 3 ULTIMATE EDITION Xbox One ключ
  DiRT Rally 2.0 – Game of the Year Edition (XBOX ONE)
  Откройте дебетовую карту Польза онлайн, Сделайте покупки от 10 000 р в месяц по вашей карте Польза,Получите +1%на остаток по карте HOME BANK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *