Her kan du møde nye mennesker i Odense

fdv3

Det er nemt at blive ensom, når man netop er flyttet til en ny by. Er du en af Odenses mange tilflyttere, ved du måske, hvordan det er at sidde lørdag aften uden noget at lave. Der er måske ikke helt så mange søde mennesker på studiet, som du havde håbet, og alle dine gamle venner er spredt ud over resten af landet – hvordan finder du så nogle nye bekendte, du kan bruge tiden med? Her får du forslag, hvor du skal søge henad i Odense, hvis du vil lære nye, søde folk at kende.

Besøg byens barer

Odense er rig på hyggelige barer, og her er der altså gode muligheder for at møde nye venner. Du kan egentlig bare vælge et vilkårligt sted og hoppe ind, men har du brug for lidt mere vejledning, kommer her et par forslag til gode steder at besøge.

bænk

Den Smagsløse Café er et hyggeligt og lidt skævt sted, hvor priserne på drikkevarer er helt i orden. Du finder venligt personale og masser af stemningsfulde kroge, hvor øllen kan nydes. Der er også en sær samling af pølser og uhyggelige dukkehoveder, som hænger rundt omkring – det er egentlig bare en bonus. Hver mandag er der quiz, og her er det oplagt at møde op, for den er temmelig populær og tiltrækker altid et stort antal deltagere.

På Viggos kan du drikke dato, og du kan også møde en masse festgalde typer, som helt sikkert gerne vil snakke. Intet bringer folk sammen som kæmpe fadøl, og uanset om du kommer eftermiddag eller sen aften, kan du sikkert finde nogen at hænge ud med. Så længe du møder op med et åbent sind, er der stor sandsynlighed for, at du får en sjov og god aften.

Deltag i sociale tilbud

I Odense er der en lang række sociale tilbud, du kan benytte. Blandt andet byder Odeon på fællesspisning alle ugens dage, og mange andre steder i byen finder du lignende koncepter, hvor folk kan snakke med hinanden over et gedigent måltid mad.

Har du nogle nye hobbyer, du godt kunne tænke dig at udforske, finder du både keramikværksteder, kunstklubber, klatrehaller og ganske almindelige sportshold. Det er oplagt at møde nye mennesker ved at forenes omkring den samme interesse, så det er helt sikkert vejen at gå. Det er hyggeligt, og det sikrer også, at der ikke opstår akavet stemning, når I har noget at være sammen omkring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *